Tervezés

Egy épület mindig olyan hely, amit sok éven, évtizedeken keresztül használnak. Laknak vagy dolgoznak az emberek benne. Így az épület kialakításának tükröznie kell a megrendelő igényeit, lehetőségeit, olyan életterek kialakításával, ahol jól érzik magukat az emberek, amely megfelelő környezetet biztosít a mindennapi élethez, és ahová szívesen térnek vissza.

Elképzelések megvalósításához építész szakemberek segítségére van szükség, akik tapasztalata, komplex látásmódja segítségével hozzák létre az építtető igényei, valamint a helyi adottságok figyelembe vételével kivitelezendő épületet.

Ennek szellemében ad segítséget cégünk az épület létrehozásához, nagy hangsúlyt fektetve a megrendelő igényeinek kiterjedt megismerésére, azt kiegészítve hasznos tanácsokkal, javaslatokkal.
A kialakult elképzelések alapján, az általunk elkészített vázlattervek segítségével, amely alaprajzot és látványterveket foglalja magába, kap képet az építtető a megálmodott épület kialakításáról. Ezek alapján pontos árajánlatot is készítünk az épület kivitelezésére, az előre egyeztetett műszaki tartalom szerint. Így teljes képet adunk a tervezett épület kialakításáról és a hozzá tartozó bekerülési költségekről, a megbízó további döntéseinek megkönnyítése érdekében.

Az engedélyeztetési eljárást, beleértve a szükséges okiratok, nyilatkozatok (tulajdoni lap, közműnyilatkozatok stb.) beszerzését, cégünk kedvező áron végzi el. Abban az esetben, ha a tervezés fázisában az épület kivitelezésére is szerződés születik, az építési engedélyezési tervdokumentáció elkészítését és az engedélyeztetést is elvégezzük.

Generál kivitelezés

Egy épület építése alatt a kivitelezés minősége alapvető fontosságú, mivel mind a megbízó, mind az építő cég érdeke az építési munkák magas minőségi szinten való elvégzése.

Minden kivitelezési munka során igyekszünk megrendelőink igényeit maximális mértékben kielégíteni, és mind szervezésben, mind építőanyag minőségben, valamint tényleges munkavégzésben a kivitelezést kifogástalan színvonalon végrehajtani. A megbízható és képzett szakembereink, illetve elismert alvállalkozóin alapkövei a magas minőségnek, kiket tapasztalt építészmérnök vezetők irányítanak.

A megbízás előtt, minden esetben, ügyfeleink részére pontos és részletes árajánlatot készítünk az épület kivitelezésére vonatkozóan. A költségvetésben számításra kerülő anyagminőségek, illetve a kivitelezési paraméterek előzetesen egyeztetve, a megrendelőink egyedi elvárásaik és igényeik szerint kerülnek meghatározásra. Az ajánlatunk a kivitelezési munka költségein felül, tartalmazza a munkára vonatkozó vállalási határidőt is.

Az ajánlat mellékleteként biztosítjuk a költségvetésben megtervezett épület műszaki leírását. Szerződéskötést követően vállaljuk, hogy a kivitelezést a szerződésben időpontban megkezdjük, és folyamatos kivitelezést biztosítunk a határidők betartásával. Minden építkezésünk irányítását szakképzett műszaki vezetőnk felügyelik. Kollégánk állandó kapcsolatot tart a kivitelezés folyamán a megbízóval, egyezteti az építkezés alatt felmerült igényeket, a beépítésre kerülő anyagokat, így biztosítva Megrendelőink kiszolgálását. Építésvezetőink felelnek a szakszerű végrehajtásért és minőségi munkáért. Továbbá ők biztosítják az építésügyi szabályok szerint előírt dokumentációk és építési napló folyamatos vezetését.

Kedvező árainkat azzal garantáljuk, hogy számos logisztikai, szállítási feladatot a cégen belül magunk látunk el, illetve az építőanyagokat kedvező áron, sokszor közvetlenül a gyártó cégtől szerezzük be.

Forduljon hozzánk bizalommal, és győződjön meg személyesen a vállalkozásunk által nyújtott szolgáltatások magas színvonaláról.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>