Tisztelt Megbízónk!

Ingatlan üzemeltetési szerződésünket megelőzve egyeztetés céljából kérjük, a következő témaköröket beszéljük át!

A komplex ingatlan üzemeltetés számunkra egyet jelent a létesítmény működtetéséhez tartozó összes szolgáltatások felügyeletével, valamint a Megbízó/tulajdonos üzleti tevékenységének támogatásával.

A komplex ingatlan üzemeltetés terén a meglévő ingatlan esetében magában foglalja a létesítményt és annak teljes területének zavartalan és rendeltetésszerű használatának biztosítását, valamint a szervezet fő tevékenységét támogató összes szolgáltatást.

A résztevékenységek önmagukban nem nevezhetők komplex ingatlan üzemeltetésnek.

Az ingatlan üzemeltető feladata, hogy a tulajdonos, Megbízó által meghatározott stratégiákat, koncepciókat dolgozza ki, hajtsa végre és folyamatosan az elvárt szolgáltatási színvonalon valósítsa meg.

A meghatározott költségvetést minden téren tartsa be, mind a bevételek, mind a kiadások tekintetében.

Fontosnak tartjuk a folyamatos konzultációt Megbízónkkal, valamint a Vendég/Vásárló/ Ügyfél centrikus üzemeltetést! Ezt a filozófiát a létesítmény minden területén dolgozó kollégánknak külön oktatás formájában átadjuk és megköveteljük.

A Cattani Partner Kft. dolgozóinak a többéves tapasztalatával és szakmai felkészültségével ebben lehet az Ön legfőbb partnere.

A következő listán kérjük jelölje meg azon szolgáltatásokat, amelyeket igénybe kíván venni társaságunktól.

Felhívjuk figyelmét, hogy a listán szereplő szolgáltatásokkal növelheti ingatlanja vonzerejét, sikerességét, jövedelmezőségét, akár továbbértékesített szolgáltatásként, meglévő és leendő ügyfelei részére.